Главният секретар на МВР Петър Тодоров представи новия директор на ОД

...
Главният секретар на МВР Петър Тодоров представи новия директор на ОД
Коментари Харесай

Смениха шефа на полицията в Хасково

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров представи новия шеф на ОД на МВР-Хасково пред управителния състав на дирекцията, оповестиха от полицията.

Със заповед на вътрешния министър старши комисар Николов е временно преназначен на длъжността директор на хасковската дирекция. Пред състава той съобщи, че идва от една динамична конструкция и мощно има вяра, че тази убеденост и сила ще бъдат пренесени и тук, с цел да се продължи осъществяването на целите на Министерство на вътрешните работи.

Старши комисар Любомир Николов е почнал работа в системата на Министерство на вътрешните работи през 2002 година като сержант в Столична дирекция на вътрешните работи. След 2003 година е заемал поредно длъжностите шпионин в бранш „ Икономическа полиция “-СДВР и шпионин в бранш „ Фалшификации “ в ГДБОП (2011-2013г.), след което за интервал от 2 година е преназначен на изпълнителска служба в отдел „ Икономическа полиция “ към Столична дирекция на вътрешните работи.

От 2016 година поредно е заемал длъжностите шпионин, шеф бранш, началник отдел в ГДБОП и от юни 2021 г. е заместник-директор на Главна дирекция „ Борба с проведената престъпност “.

През годините неведнъж е награждаван с писмени похвали, оповестяване на признателност, групова и самостоятелна парични награди, както и с почетни знаци на МВР III-та и II-ра степен от министъра на вътрешните работи.

Главният секретар Петър Тодоров изказа благодарност към досегашния шеф старши комисар Атанас Ненков за положените старания и оцени позитивно постигнатите резултати в работата му. „ Поради своята експертиза и професионални умения и познания се взе решение, че той ще бъде извънредно потребен в този интервал в София за подкрепяне решенията във връзка с район Хасково по отношение на идните избори “, акцентира основният секретар.

В тази връзка е преназначен на длъжността  директор в „ Звено за подкрепяне на министъра ” към Ръководство на Министерство на вътрешните работи. Главен комисар Петър Тодоров със заповед на министъра на Министерство на вътрешните работи краткотрайно преназначи на длъжността заместител шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи комисар Красимир Кирилов.

Комисар Красимир Кирилов е приключил Академията на Министерство на вътрешните работи. Кариерата му започва през 1992 година в престъпна полиция на РУ-Монтана. През годините е заемал голям брой управителни длъжности - шеф група „ Престъпления по пътищата “, шеф бранш в Криминална полиция в същото ръководство, шеф РУ-Ботевград и шеф на ОДМВР-Монтана.

Работил е и в Главна дирекция „ Национална полиция “ на Министерство на вътрешните работи. До момента е изпълнявал длъжността шеф на бранш „ Пътна полиция “ към отдел „ Охранителна полиция “ при ОД на МВР-София.

Доскорошният заместник-директор на хасковската дирекция комисар Николай Бакърджиев прекрати по лично предпочитание служебните си правни отношения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР